@KTzone » 日常 - 性教育專區 » <真心討論> 為何會插不入 ..

2008-2-3 02:19 qqq3q2006
我女朋友係處女  唔知點解我插唔入..係咪處女特別難插=?前戲真的咁重要?係咪一開頭先係女性陰道入口時整幾下先入嫁 ..?

2008-2-11 17:39 AnD~
[quote]Originally posted by [i]qqq3q2006[/i] at 2008-2-3 02:19 AM:
我女朋友係處女  唔知點解我插唔入..係咪處女特別難插=?前戲真的咁重要?係咪一開頭先係女性陰道入口時整幾下先入嫁 ..? [/quote]
前戲當然重要....除非你想痛死佢...

2008-2-26 15:19 imlovinit
我幫你插啦..
麻煩留個電話...(笑)
_______
處女係會緊d既..前戲好緊要..因為個女仔唔夠放鬆..情緒唔夠高漲...下體唔會分泌太多水出黎
多d水..濕潤d..咪大家都舒服囉!!
珍惜處女!加油^^

2008-3-13 23:21 海洋王子
主要並非緊的問題,而系你根本5了解點樣開罐頭!

2008-3-22 22:29 自華
太緊張會造成縮小,來點小酒和前戲

2008-4-18 23:33 kkpp11223

2008-4-22 13:02 DONCATXDD
俾D前戲佢啦=.=

2008-4-25 17:03 榮華富貴
:shocked2:用D KY使使

2008-4-26 09:06 diediepet3
前戲當然重要

2008-4-26 14:11 `紫露﹏』
要是如果女朋友是第一次的話..
當然比較難一點..你又驚佢痛喎~~
前戲當然重要啦..要令到女性下體夠滑..
咁先冇咁痛..第一次就唔咁用力插入去啦..
一陣女朋友痛到嗌亞媽就唔好啦~~
慢慢黎...同埋..咪鬼學個d av做d高難度
動作呀-  -""前戲唔洗咁耐...因人而異啦
但耐就會乾塘架啦...帶套既野都會
方便d入架~~~

2008-5-3 07:47 a33452004
多點前戲吧~~~~
應該就可以了~~~

2008-5-9 19:12 傻魚_無奈
一定要做足前戲嫁
慢慢啦....

2008-5-16 16:58 路易仔